Ljuvliga söndag..


Jag kan då verkligen inte förstå hur helgerna kan passera så himla fort. Jag fattar inte att det redan är söndag.

Igår var jag chaufför åt grabbarna grus som hade trav- och hockeytipparafton.
Vi fick jättegod mat som svärmor hade lagat. Laxbakelser till förrätt och fläskfilégryta med kokt potatis till huvudrätt. Efterrätten blev en irish coffey, men den fick jag hoppa över.
Jag pallrade mig vidare hem till brorsan och kollade på melodifestivalen, men det var ju inte mycket att hurra för den här gången heller.
Ja hursomhelst så var det riktigt trevlig kväll & natt tycker jag. Jag parkerade bilen hemma på gården efter 01.00 i natt och hann sova några timmar innan det blev dags för veckans sista träningspass.

Jag hämtade även ut mitt efterlängtade paket ifrån bonprix igår med lite nya kläder. Sjukt nöjd blev jag och allting passade perfekt.

Det blev denna här för 299:-

Klänning

Och så blev det denna här för 279:-

Spetsklänning

och slutligen denna för 299:-

Klänning

Nä, dags att göra sig redo och se vad resten av denna dagen tänker bjuda på för roligt..

Vårkänslor..

De senaste dagarna har man haft riktiga vårkänslor, har varit runt +8 ett par dagar och dessutom regnat lite, så det mesta av snön har försvunnit. Dagarna har blivit längre och man hinner med att få solljus efter jobbet.

Har haft fullt upp varje dag sedan sist. Förra helgen lyckades jag och Maria få till en dejt i Gävle. Hon var nämligen häruppe för att jobba lite och då hade hon ledig dag på lördagen. Ett kärt återseende, går rätt långt mellan gångerna vi ses nu, av förklarliga skäl.  Du skall veta att du är saknad!!
Det är inte så lätt att få till det när hon bor nere i Mjölby och vi jobbar så olika.
Är lite långa avstånd för att bara åka ner över en helg.
Men nu taggar vi för Getaway, det blir grejer det. Startfältet ser riktigt bra ut för i år lär jag säga. Så får vi hålla tummarna för lite finväder också så blir det perfekt.

I veckan så fick jag dessutom veta att jag fått en heltid städtjänst som jag sökt efter en kollega som går i pension, vilket passar utmärkt bra för mig just nu.
Den politiska utbildningen sätter igång nu mars och börjar med en hel helg på en kursgård i Hälsingland, vilket jag ser fram emot sjukt mycket.

Träningen har jag satt igång med på allvar igen efter lång tids trassel och begränsningar pga den trasiga handleden. Jag känner verkligen vilket susen det gör. Mycket piggare och alertare alla redan.
Nu har jag gett mej fasiken på att nå mitt mål jag en gång satte.

Nu den 1:a mars firar jag och herrn i huset 10 år tillsammans också. Ofattbart lång tid. Fattar inte vart åren tagit vägen. Det har varit rena rama berg och dalbanan och vi har nog prövats på alla möjliga vis. Otroligt att han orkat stå ut med mig och mitt finska temperament.. haha
Nädå, så illa har det nog inte varit. Kärleken övervinner allt i slutänden i varjefall.
Massor av kärlek till dig min älskade! Du är mitt allt!

Idag väntar en kväll som chaufför och lite kvalitetstid med älsklingsbror..


Alla hjärtanes dag..

Så var det den 14:e februari och alla hjärtans dag, egentligen ett tokigt jäkla påhitt för handeln att tjäna pengar. Tror det finns dagar för tamejtusan allting, fettisdagen, kanelbullens dag, morsdag, farsdag, barnens dag, våffeldagen... Ja, you name it.
Trots det så är det ju lite mysigt att se att ens andra hälft faktiskt anstränger sig lite trots att det det gått så många år.. Man kan ju inte låta bli att ge honom en gåva tillbaka heller.
Detta fick jag av honom när han kom hem efter jobbet...



Tre röda rosor och en ask fiiin belgisk choklad.
Jag älskar dig såååå..

Av mig fick han en ask alladin och en jättepuss.

Om all denna choklad skall få ätas är det bäst att fortsätta ligga i med tränandet.
Blev en timmes promenad igår och 1,5 timmes promenad i söndags.
Imorgon väntar ett pass latinostep med bäste Carro. Det ska bli väldigt intressant att se hur det är.

Glad alla hjärtans dag på er allesammans!


Ljuva februari

Då har vi klivit in i februari månad.. börjar på att längta tills våren nu faktiskt, men istället har vi fått oss en rejäl snödämpa med antalet minusgrader. Termometern har stått på -22,1 grad här hemma idag, praktiskt taget hela dagen.
Har nog inte varit såhär kallt på hela vintern. Har varit en relativt mild vinter såhär långt. Då får man räkna med en extra dyr elräkning nästa gång då. Tur att man inte har något annat att lägga pengarna på.

Sedan sist så har även en ny partiordförande utsetts och tillträtt efter Håkan Juholt. Jag hoppas innerligen att Stefan Löfven kan vända den trenden vi tycks ha hamnat i. Nu gäller det att blicka framåt och försöka återuppbygga  socialdemokratin och verkligen påminna alla människor om vad den i grund och botten står för. Tillsammans fixar vi ALLT!

Fick ett glädjemail i veckan, fick veta att jag kom med på den politiska utbildningen "Framtiden är vi".
Det ska bli jätteintressant, tänk vad lärd jag skall bli. Utbildningen startar i mars med en länsupptakt en hel helg och sedan fortsätter studierna i 3 år.

I maj väntar en Londonresa med bästaste Caroline och hennes kära mor. Resan är bokad och betald redan. Låter riktigt farligt, tre brudar i London. Vi ska ha så fantastiskt roligt. Lite miljöombyte skadar sällan.

För övrigt så bjuder denna helgen på en hel del födelsedagsfirande, vi ska äta middag och fira granntösen Jessica idag som fyller år i veckan och jag har köpt världens finaste present som kommer komma väl till pass tror jag.
Sedan är det första deltävlingen i melodi"skit"festivalen idag och det brukar man ju vara tvungen att glo på bara för att kunna skratta åt alla tokiga bidrag som brukar vara med.
Imorrn så ska vi fira Mickes syster som också fyller år och sedan får det vara nog med födelsedagsfirande till nästa helg för då är de kusinbarnet Melissas tur.

Nä, om det är dags att piffa till sej lite kanske.. ha en underbar lördag allesammans!