Getaway Rock Festival

Jahapp, så var årets getaway rock festival över som bjöd på bra musik, trevligt sällskap och fint väder.
Man lyckades till och med hamna på bild och svara på några frågor som sedan hamnade på Gavleveckan.se
Jag som vanligtvis brukar försöka undvika sådant.

http://www.gavleveckan.se/artikel.aspx?articleid=1779

Mina fyra veckors semester är redan över. Kan inte påstå att semestern riktigt blivit som jag hoppats. Har mestadels lidigt av enorm värk i handleden, strulat med sjukskrivning. Varit till Hofors och provat ut nåt specialskydd för handleden vilket gör att jag hindras från att göra de moment som gör ondast, men värken är fortfarande outhärdlig. Har inte alls kunnat gjort allting här hemma på gården som jag har tänkt mig. Tur att karln här i huset är stark och har orkat bubba och bära på allting.
Så på måndag är det återigen dags för allvaret. Känner mig inte alls utvilad och tror det kommer bli oerhört svårt med den här värken och den svaghet jag har i handleden att utföra mina arbetsuppgifter. Men skam den som ger sig, bara att bita ihop och försöka. Nedräkningen tills jag ska till ortopeden är i full gång. Bara fyra veckor kvar.

Får försöka blicka framåt. Ser fram emot finmiddag på Furuviks brygga med gó vänner om ett par veckor och utlandsresa till Ibiza 1 v i sept.


Livet..

är bra märkligt! Det har man verkligen fått uppleva genom åren. Ibland kan man inte låta bli att grubbla och det blir lätt lite för mycket av den varan ibland..

Undrar just vart det riktigt soliga vädret tog vägen. Vill sitta i solen och glassa.
I torsdags gjorde jag och älsk en riktig tur med cyklarna. Vi cyklade drygt fyra mil. Från Jäderfors ut till Hedåsen och sedan hem tillbaka. Var riktigt varmt och skönt i solen. Det tyckte dock inte den onda handleden om.
Vill bara bli bra, slippa den djävulska värken så att man kan leva vardagarna som vanligt igen. Detta driver mig till vansinne snart. Man blir ju på dåligt humör ju.

I fredags hade vi klassåterträff med "Berlingänget" ifrån gymnasiet här hemma hos mig. Vi hade beställt exotisk bricka och sedan hade jag lyckats sno ihop en marängtårta med färska jordgubbar. Tror att alla blev glada och nöjda. Det var riktigt roligt att träffa allesammans, synd att hälften inte kunde komma. Men bättre lycka nästa gång.

I år är första året vi har planterat tomatplantor också. Det ska bli otroligt roligt att se om vi hinner få några röda tomater. Några gröngölingar har lyckats titta fram. Men de syns dock inte på den här bilden för den är tagen när de var nyplanterade i krukorna.



Det är bara att konstatera att sommaren är bra härlig. Är så fint med alla färger, alla blommor och alla dofter.
Helt enkelt den bästa tiden på året!

Nu tror jag att sängen ropar.. time to sleep..