Det lider mot vinter..

Jahapp, så har det blivit kallt. Allt oftare är det minusgrader på morgonen när man stiger upp.
Har haft så fullt upp så att jag inte hinner uppdatera.
Har efter mycket lååååånga veckor äntligen fått flytta från centralköket till städ. Mycket skönt. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle kunna säga att jag saknade att städa, men så blev det.
Så denna månad ut kommer jag att få vara på städ. Tack och lov. Får se vad som händer nu i november då, som är den sista anställningsmånaden. Är inte alltför långt kvar till den 27:e november. Undrar vad man ska göra sedan? Jag har faktiskt inte hunnit tänka ut något alls. Har inte kännats som någon större vits att planera något när allt vart så rörigt.

Är för övrigt fortfarande sjuk. Är förkyld och har hostan kvar trots att jag varit till doktorn två gånger. Har nog gått sju veckor nu.. Jag ger det den här veckan sedan blir det hälsocentralen igen tror jag..

Har gått och tagit fler hål i öronen också.. så nu är det bara det här med tatueringen att ta tag i... måste se till att bestämma mig.

Gick en fackutbildning förra veckan på tre dagar som heter Facket och politiken och det var sjukt intressant. Så nu har jag bestämt mig för att bli politiskt aktiv också. Kan ju bli riktigt kul och intressant att göra något annat.
Har lite saker på gång.

Nä, det får räcka för idag!