Tidigt en lördagsmorgon..

Det är helt sanslöst. Har klivit upp 07.15 idag, en lördagsmorgon. Man kan ju fundera vad det skulle vara bra för. Man ska väl sova om man har chansen.
Får väl se hur pigg man blir i eftermiddag sedan då. Blir nog städning här och en långpromenad idag.
Tror att bror skulle göra ett besök också. Ikväll lär man väl glo lite på schlagern. Måste ju se vad det är för konstiga bidrag i år.
Lär nog ska bli lite bröllopsplanering också. Festhäftena är så gott som klar. Funderar på att lägga till någon liten detalj bara. Håller på och ska författa lite om varje gäst också och det är minsann inte det lättaste lär jag säga. Trodde faktiskt att det skulle vara lite enklare än det var. Har nog säkert ett tiotal folk kvar att författa något om.

I övrigt har den här veckan varit väldigt upp och ner. Har handlat mycket om varslen på Sandvik. Det är många man känner som har fått sparken vilket är riktigt tråkigt. Man lider verkligen med dom.
Tycker fan att det får vara nog med elände nu..

Nä, back to reality..

Dagarna springer på..

Jösses, vad tiden går fort. Tycker dagarna springer på i ultrapid. Man hinner ju knappt med.
Håller på och trixar och donar med allt bröllopspyssel, tycker aldrig att jag blir klar.
Har fått hem vigselringen och den blev såååå otroligt fin. Precis som jag ville ha den.
Har ca 10-talet festhäften kvar att göra plus lite finputsning.
Har varit och preliminärbeställt tårtan och lämnat vår tårtdekoration samt pratat lite om hur vi vill att den ska se ut.
Trixar och donar med egna bordsdekorationer och har gjort två olika test. En med en stor röd ros och en med en stor röd gerbera plus lite annat smått och gott och det ser rätt bra ut lär jag säga.
Har dessutom varit iväg och provat klänningen igen så sömmerskan fick nåla upp den då den var för lång och ska få åka och prova den samt ta hem den i början av juni. Helt otroligt. Längtar som bara den.
Har även tittat lite på hur bordsplaceringen kan tänkas kunna se ut. Så vi har nog hunnit med en hel del.
Ser fram emot att få åka på Sweden Rock Festival i början av juni och bara få koppla av lite. Slippa all bröllopsyra för en lite stund. Det behövs verkligen.

Nu blir det nog till att packa och dona för att åka till stugan mot kvällen. Ska bli såååå skönt med lite miljöombyte. Längtar verkligen. Det första jag ska göra när jag kommer fram är att blanda en Irish coffey. Nam nam

Det var det de, detta fick räcka för den här gången..

Gårdagens sista aprilfirande..


Så var sista aprilfirandet avklarat. Blev grillning ute hos Anders i Jäderfors. Riktigt trevligt hade vi. Åtta personer som härjade och levde rövare. Många konstiga kort blev knäppta kan jag säga.
Han hade som vanligt lagat värsta goda maten. Anders lär nog ska vara en riktigt mästerkock.
Jag hade bidragit med att göra en hallon & blåbärspaj som jag tog med till efterrätt och så vaniljsås till det förstås.
Så mätta blev vi allt. Tror att taxin gick hem runt fyra imorse. Sedan var man uppe och studsade halv elva.

Helt underbart väder även idag. Så jag och Carro fick för oss att vi skulle ta en cykeltur. Så vi tog en tur till Högbo och satt där och mös, blev både glass och en smörgås. Riktigt trevligt. Som alltid det.
Så då har man fått motion även idag.

Resten av helgen blir nog att gå åt till bröllopsplanering.
Har fått en hel del fler saker färdiga. Brudmakeupen är bokad och klar på Ilinium. Tårtan är beställd.
Har gjort iordning några fler festhäften. Vi har även fått veta att vi fått en kvinnlig präst och hon har även hört av sig. Så vi har bokat in ett möte med henne i juni månad för att gå igenom en del praktiska saker som upplägg och så.
Så det skyndar på.
Längtar så otroligt mycket till måndag då jag återigen ska få prova min klänning. Får se vilka jag får i sällskap dit men jag tror nog att de flesta av girlisarna som var med då jag provade ut den blir med även då.

Nä, här kommer ett smakprov med bilder från firandet igår..

Sista aprilfirande ute i Jäderfors

Sista aprilfirande ute i Jäderfors

sista aprilfirande ute i Jäderfors


Och så sist men inte minst en avslutningsbild från dagens utflykt med Carro i Högbo...

Hjärtevännen Carro i Högbo