Snörvel och host


Har lyckats med att dra på mig onödiga baciller, vilket visar sig i en rejäl jäkla förkylning. Jättekul. *Not*
Men det är väl bara att sniffa nässpray och härda ut. Om jag får välja är jag då hellre förkyld än har magsjuka, så man ska väl inte klaga.

Fy tusan vad det blåste här hemma igår, det blåste så hårt så att flera takpannor slog i backen. Så trodde man att den här dagen skulle bli bättre och det var den väl till en början med sol och hyffsat vindstilla, men så sätter blåsandet igång igen. Får verkligen hoppas att takpannorna ligger kvar den här gången nu när vi har satt dit nya.

Förra helgen hade socialdemokraterna distriktskongress i Ljusdal, så på lördag morgon var man uppe med tuppen och åkte buss upp gemensamt med andra partikamrater. Intressant tillställning tyckte jag, som aldrig varit på en distriktskongress förut.

Vi har även fått tillökning i släkten, ett kusinbarn till har tittat ut, en liten Felicia. Enormt söt. Grattis till er Sini & Thomas.

Längtar så efter sommar och sol och ljumma vindar, så vi får göra en massa utejobb på gården. Grunden skall putsas och målas, det skall grävas upp runt en del av huset och sättas matta på grunden. Nytt tak skall läggas på gamla delen av huset så vi slipper nyansskillnaden och mossan på gamla delen. Lite stuprörsfix och annat putsande finns oxå att pyssla med. Herrejisses vad jag längtar till semestern....