Nytt år och nya möjligheter!

Long time no see.
Det kanske vore på sin plats att ge ifrån sig ett livstecken nu när allt börjat på att lugna ner sig lite.
År 2011 är påbörjat och ser dessutom ut att börja rätt bra, vilket är helt fantastiskt.
De sista fyra månaderna av år 2010 ägnade jag åt att ta körkort. Varenda liten ledig stund i veckorna lade jag på att läsa teori och övningsköra som tusan. Jag som alltid varit så anti körkort trodde ju aldrig att jag skulle komma så långt lär jag säga. Men nu är det gjort. Finally!
Sedan ska jag dessutom få nytt arbete! Jag ser fram emot att få gå min introduktion och hoppas på att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Man måste ju våga chansa lite här i livet.
Det kan bara bli bättre sägs det ju.

Det är dessutom dags att återuppta träningen på allvar igen, nu när man kan ta sig överallt utan att tänka på bussar och dess elände. Har anmält mig till Zumba, vilket börjar i slutet av månaden. Det ska bli fantastiskt roligt att testa och se om det är så roligt som alla säger att det är. Så blir det till att införskaffa ett nytt kort på jernvallen igen. Härligt!

I övrigt så börjar det bli dags att fira brorsans 18-årsdag. Helt otroligt! Vad har hänt med den lilla pojkspolingen?
Tiden går alldeles för fort, man hinner ju knappt med.

Något som är mer smärtsamt och tråkigt att behöva nämna är att i år den 4 jan var det precis fyra år sedan som vår käre far lämnade oss. Det känns helt sjukt. Minns det som om det vore igår och det gör fortfarande lika ont.
Sänder dig massor med tankar, hoppas du vakar över oss.

Dags att ge sej för denna gången..