Here we go again..

Ojsan, har visst blivit lite dåligt med bloggande på sistone. Jag har märkt att jag visst har lite svårt att få tiden att räcka till.
Har hunnit ske en hel del sedan sist. Har varit ute och semestrat lite. Vi åkte ner på Sweden Rock Festival vilket var förra veckan. Hade inte direkt tur med vädret lär jag säga. Det var växlande med moln och regn och ingen direkt värme. Har nog aldrig frysit så in i nordens tror jag. Men det var roligt ändå. Det var hur många bra band som helst som spelade. Har bland annat gungat till ZZ-top. Sjukt bra spelning.

Bröllopsplanerandet fortsätter. Tiden går sjukt fort lär jag säga. Tycker att jag har massor av saker kvar att göra.
Har fått hem mina kläder. Nu behöver jag bara testa att röra mig och föra mig i klänningen. Ska gå in mina skor här hemma. Resan till Tyskland är också gjord. Så nu har vi allt vi behöver i dryckesväg åtminstone.
Herrn har fixat sin outfit och skall hämta den nästa vecka.
Har handlat en del av flaskorna vi ska ha till brudskålen och ska väl handla några till. Man måste dela upp det hela lite.
Jag har även beställt bröllopsbubblor som vi skall dela ut till gästerna innan de går in i kyrkan vilket är ett mycket mer miljövänligare alternativ än ris. Vi har också haft hembesök av prästen. Riktigt klämkäck dam lär jag säga.
Så det skyndar framåt. Har en del limmande att göra när det gäller festhäftena också, men snart så är de klara också.

Nu till lite mindre roligare saker.. det har pratats varsel på jobbet också. Även kommunen har bestämt sig för att varsla på städ, 6-7 tjänster ska visst bort. Så nu sitter man illa till. I oktober så skulle jag ha varit fast anställd i 1 år precis men tvivlar på att jag får vara kvar. Får nog lagomt gå hem då skulle jag tro. De skall hålla förhandlingar nu i juli månad och så borde man få veta nån gång i augusti hur det blir. Borde åtminstone ha två månaders uppsägningstid. Man är ju medveten om att man sitter riktigt illa till då man är näst sist in. Är bara en tjej till efter mig som blivit anställd. Känns ju inte alltför roligt såhär i bröllopstider när man ska spendera pengar och så. Blir svårt att riktigt njuta av semstern. Ens första riktiga semester. Är så hiskeligt trött på allt det här med finanskrisen och varsel lär jag säga. Får snart magsår.

Nu till lite foton från Sweden Rock..
Jag och Micke på konsert

Snyggbild på Mikael & Anders

Anders & Jag fular oss i husvagnen

Mikael älskar att fula ner sig på kort. Han kan verkligen det där med att se helt galen ut.

Det regnade till synes rätt rejält en kväll och självklart tog Mikael fram kameran.

Mikael fular sig som vanligt.

Mitt emellan sugrören. Snacka om pricksäker.