och det bara fortsätter att snöa..


Ja, den här vintern kan vi då inte klaga på att vi inte har fått nån snö. Den här gången har vi fått snö så det räcker och blir över. Detta är nog den första riktiga vintern sedan snökaoset -98 eller när det var. Det har ju inte bara varit snö utan satans kallt också.
Nu tycker jag att det börjar räcka. Jag tycker det e dags för lite vår istället.

Längtar så otroligt tills vi flyttar till huset och får tillbringa första våren där. Det planeras och packas för fullt inför flytt, allt för att underlätta. Tar man lite åt gången så blir det mildare sedan när det väl gäller.
Vi har dessutom sett ut nya matsalsmöbler som vi köpt. Det kommer att bli riktigt kanon.

Vad det gäller jobbet så strulas det för fullt som vanligt. Indragningar rent tidsmässigt och effektivisering på hög nivå. Undrar hur det kommer att bli i slutändan.
Har dessutom fått informationen att jag återigen kommer att få flytta på mig, ska här framöver ingå i någon slags polgrupp och flytta runt från ställe till ställe och täcka upp där det saknas folk, vilket ju inte låter särskilt betryggande kan jag säga. Men som man alltid får höra så ska man ju förstås vara glad att man åtminstone har jobbet kvar och att det bara anses positivt att vara flexibel. Men man undrar ju förstås hur man ska kunna planera sitt liv när man inte riktigt kommer veta vilka arbetstider man har. Och den stora frågan nu är ju, hur ska man kunna planera in semestern? Ja, den som lever får se..

Lite sjukdomstider har varit också, blivit smittad med en eländesförkylning igen. Jag som tyckte att det inte var längesedan jag var hemma. Det verkar dock vara lindrigare bakterier den här gången än sist. Thank god for that.
Har iaf varit så pass seg att jag varit tvungen att vara hemma från jobbet och vila, men tror att det är på väg att vända. Skönt! Då kan man förhoppningsvis gå och träna senare i veckan igen..

Nä, that's it for today.. nu blir det soffläge och OS-tittande..