Vart är solen??


Ja, det kan man verkligen fråga sig. Bra början på semestern. Skurar blandat med lite sol. Skulle vilja ha några riktigt fina och varma dagar nu.

Det närmar sig med stormsteg. Börjar faktiskt bli riktigt nervös. Det är mycket som skall fungera nästa helg. Hoppas att det kan hålla sig från att spöregna iaf.
Testningen av smink gick jättebra i fredags. En jättegullig tjej som skall sminka mig.
Det mesta är betalt och klart nu inför det hela. Det enda som är kvar är festlokalen och maten men det kommer det räkning på efteråt så det är lugnt det...

Har börjat småpyssla lite med planschen med bordsplaceringen på, men vill inte riktigt göra klart ifall det skulle bli nån förändring i antalet gäster. Vore trist att göra om hela alltet.

Tror att jag har koll på det mesta när det gäller tider och sådant på lördag. Såhär ser schemat ut..
kl 09.00 skall jag och tärnor vara på lekri för hår
kl 13.00 skall jag och en av tärnorna vara på ilinium för smink
kl 16.00 sker vigseln i kyrkan
efteråt bär det av till festen

På torsdag skall jag iväg på manikyr. På fredag skall jag och flertalet folk dekorera och ställa iordning i festlokalen.
Jisses, snart är det verkligen dags!

Helgen har bjudit på massor av goda skratt. Vi hade besök av Anders & jessica i fredags och småfirade semestern. Så blev det en vända på Tony's. Igår fick vi annat celebert besök av Annlo & Fredd och så blev det utgång på Tony's igen. Där träffade vi på en annan tok som sedan följde med oss på efterfest hem till Jessica & Anders. Idag blir det inte många knop här hemma och det gör då inget heller för vädret är ju lika uselt nu som det varit tidigare i helgen.

Over and out..

Äntligen semester...

synd på det taskiga vädret bara.
Har sysselsatt mig med en rejäl storstädning här hemma. Härligt att ha det gjort nu. Har väl en del annat smått och gott att plocka med om lusten finns också. Skulle nog behöva rensa och få lite ordning i lådor och sånt. Får se om man orkar fortsätta ikväll eller om det blir en annan dag.

Imorrn är det tid för rådgivning om brudmakeupen. Ska dit till kl 11.00. Ska bli härligt att få det gjort. Sedan tror jag att det mesta börjar bli klart. Lite småpyssel kvar men det är nog lugnt. Har för övrigt gjort klart med tårtan också. Har kört den taktiken att betala det mesta jag kan innan dagen D så att jag bara kan glida runt och strunta i plånboken.
Igår hade vi träff och dejt med prästen. Trodde jag skulle bli lugnare men det hade visst omvänd effekt. Hon satte griller i huvudet på mig som ja försöker få bort. En annan som har planerat allting in i minsta detalj. Vill inte börja oroa mig för småsaker nu inte.
Hon hade nämligen åsikter om ingångsmusik och utgångsmusik. Hon tyckte man skulle ha orgelmusik för att det blev mer pampigt och vi har ju valt att förstås ha en egen iordninggjord skiva med två låtar. Så vi får väl helt enkelt se hur det låter när det är dags om det duger eller ej och om någon klarar av att trycka på play.

Nä, nu ska jag nog fortsätta plocka hära..

Guuuuuud vad härligt med semester. Den är verkligen efterlängtad!!

Nedräkning till semester..


Dagarna börjar på att gå fort. Får smått panik. Har mycket att stå i just nu. Töserna hade ordnat möhippa åt mig i helgen. Först dundrade ett gäng grabbar in och överraskade Micke och kort därefter dundrade ett gäng töser in och överraskade mig. Hade faktiskt trott att det skulle ha blivit aktuellt nästa helg för min del. Var alldeles säker på att jag skulle åka in och gratta Maria i lördags då hon hela tiden sagt att hon skulle ha sin 25-års fest då. Men ack, vad lurad jag blev.
Hade verkligen jättekul. De lurade ut mig till Alborgen där det blev en hel del lekande och sedan blev det duschen & ombyte och sedan ut på Helt enkelt i Gävle. Så avslutade vi kvällen på Heart Break.
Är så nöjd och glad. Tack för en helt underbar kväll!! Det var värt en bakfylla ;)

Börjar dra ihop sig med bröllopet och allt det här. På onsdag ska vi träffa prästen i kyrkan och öva lite med alla inblandade. Får se hur det går. Förra veckan var jag och fixade håret och testade lite frisyr. Blev nöjd. Tror det kommer att bli riktigt bra. Har lite annat småpyssel att grejja med också. Annars börjar det mesta bli klart.

Nu till något betydligt tråkigare... kommer med största sannolikhet att bli varslad efter semestern. Fick ett mindre roande samtal av chefen i förra veckan där hon i princip sa att ja skulle bli varslad och att jag låg så dåligt till på lasen så de inte kan göra något åt det. Har ju varit medveten om det länge, men känns ändå lika pissigt. Man får minsann återgå till arbetslösheten efter flera års slit och elände. I år har jag min första riktiga semestern någonsin... bäst man försöker njuta lite. Jobbar bara tre dagar till sedan blir jag ledig i fyra underbara veckor.

Nu till lite midsommarkort

Jag, Gunsan & sini. Midsommarfest i säljan

Jag och lilla Tindra. Middag hos svärisarna på midsommardagen