jävla hostjävel..


Nu börjar jag ärligt tröttna på att gå runt och hosta hela tiden. Har åkt på världens konstigaste förkylning. Började med en hosta som utvecklade sig till att bli mycket värre och sedan kom resten. En förkylning som verkar leta sig upp i bihålorna.. inte roligt alls!! Vill inget mer nu. Har nog varit sjuk i tre veckor tror jag och det verkar inte ge sig ännu. Jag som vill träna igen.

I helgen har jag och mannen varit i Stockholm och gjort staden osäker. Vi har haft en hotellweekend där. Vi funderade på att gå på museum och så men det blev inte av. Vi glassade runt i butiker och smakade goda öl och god mat istället. Så en hel del motion fick vi i allafall. Hotellet var kanonfint med fina rum, bra frukost och även i övrigt, bra service. Vädret har varit strålande även det. Det enda som ställde till det var ju förstås min hosta och förkylning. Trött och seg som tusan om kvällarna så det blev sängdags relativt tidigt. Vi var inte ute i farten och svirade tills sent på morgontimmarna iaf. Det kan nog tänkas bli aktuellt att boka in sig på det där hotellet i december igen när vi ska ner till Stockholm och gå på DIO. Vi får väl se.

Jaha, dags att försöka återvända till verkligheten. Är väl tänkt att man ska försöka jobba imorrn igen. Känns ju inte vidare lockande lär jag säga, dels för förkylningen men även för själva stället jag är på. Det är verkligen inte min grej att stå i disken i ett skolkök hela dagarna. Ännu värre är det att man inte ens har nåt val heller utan man bli tvingad till skiten. Förstår inte varför de inte bara skickar hem oss redan nu då vi ändå är överflödiga, vi ska ju ändå bli uppsagda så jag förstår inte varför de ödslar energi på oss ens. Hade jag velat jobba i kök så hade jag sökt det redan från början! Men jag sökte faktiskt till städ!

Ja i veckan väntas middag med mina gamla arbetspolers ifrån städ och så ska jag förhoppningsvis ut med girlsen på fredag i Gävle. Gäller att hålla sig upptagen om man skall stå ut med allt elände till november månad!

That's it for today!

rörigt i huvudet just nu..


Mycket ska man visst få vara med om. Dessvärre inte alltför roliga saker heller.. Det börjar bli klassiskt. Så fort något bra händer blir det följt av flertalet tråkiga händelser. Jag hade ju gladeligen njutit lite längre av sommarens underbara händelse, men icke då.
Om ca 1 vecka så lär jag väl få motta mitt varselbesked, ska bli skönt. Synd att inte tiden går lite fortare så jag slipper ifrån skiten. Önskar verkligen att vi redan var inne i december månad faktiskt.
Att jag skulle bli varslad har jag hela tiden varit inställd på sedan det började pratas om nedskärningarna. Men vad jag inte visste var att kommunen skulle göra livet surt för mig och använda mig som någon slags vikarie resten av tiden ut och att jag dessutom skulle bli förflyttad till skolkök. Det kunde verkligen inte ha varit värre...
Det kommer att bli en mycket jobbig tid fram till slutdatumet, när man vantrivs något så otroligt mycket.
Att sedan inte ens ha ett fast ställe utan måste vara beredd på att rycka in på vilket skolkök som helst gör ju det hela ännu mer ovisst. Fattar inte hur de kan få göra så.. De borde väl förstå att det räcker bra med att behöva anpassa sig till att man ska bli arbetslös igen. Hur kan de få göra så?
Sedan till det stooora frågan.. vad ska man göra sedan? Har inte kommit på någonting vettigt, men det känns inte särskilt lockande att en dag kanske återvända till kommunen efter detta. Man får nog ta och använda sig av de där hjärncellerna man har kvar och komma underfund med något annat.

Nu till något mycket roligare... Kusinvitamin Agnes som bor i Israel har fått en liten Izabella.. Är så innerligt glad för hennes och Izaaks skull. Värsta söta tjejen alltså. Längtar så otroligt till att få träffa henne.

Har för övrigt dragit på mig jordens jäkla hosta med förkylning som bara vägrar att gå över. Fruktansvärt irriterande.. känns som att jag har hostat sönder hela jäkla halsen. Hoppas medikamenten jag fick ifrån hälsocentralen skyndar på tillfrisknandet. Har inte tid med att va sjuk nu.. ska träna och grejja ju.
Och vill dessutom vara pigg tills på fredag när vi åker till el Stockholmo. Jag och sötnos ska bo på hotell två nätter och mysa lite.. kanske titta lite smått på julklappar, handla lite kläder och gå på museum... men framför allt äta gott och dricka gott...

that's it for today...