Shoppingtur..

Så har man nyss kommit hem från en vända i Gävle. Blev en shoppingtur med Carro. Riktigt trevligt lär jag säga.
Vi passade även på att ta en lättlunch på Wayne's. Riktigt toppenställe det.
Blev faktiskt rätt lugnt på shoppingfronten ändå. Handlade en tjusig, lite längre tröja eller tunika som gick i lila. Sedan stannade vi till på Ikea på vägen hemåt så gick vi en vända där. Jag handlade lite konstgjorda rosenblad bara. Sedan blev det inte så mycket mer.

När jag kom hem hade vi fått besök av Mickes syster Thérese och hennes lilla Tindra. Så då fick man gosa lite med bäbis också. Hon är ju hur gullig som helst. Min lilla ögonsten. Gissa om man blir sugen på att skaffa själv då. Men det får vänta en stund. Vi får hålla oss till efter tillställningen vi ska ha i sommar.

Lilla Tindra på besök hemma hos oss.

Lilla Tindra i moster Reginas knä

Underbara lördag

Jaha så var det helg igen. Blev några glas igår. Några öl och nån irish coffey och så gick vi ut på lokal och kikade.
Inte mycket att hurra för lär jag ju säga. Mycket knepigt folk ute. Många snusk.
Faen tycker att 8-ball har blivit ett riktigt tonårsställe. Efter tolvslaget praktiskt taget ramlar det in massor med ungdomar.
Inte lika kul som förut där. Tror man har börjat tröttna. Blir nog till att börja variera sig lite mer i den mån det går här i stan.
Är ju för den delen inte ofta man är ute på lokal nuförtiden heller.
Känner mig faktiskt relativt pigg idag. Hade bra kontroll på läget igår. Blev rätt lugnt med drickat faktiskt.
Träffade faktiskt flera bekanta som jag inte sett på jättelänge. Och det var riktigt roligt lär jag säga. Träffade framför allt Dan, som jag gått i samma klass som på gymnasiet. Var jättelänge sedan jag såg honom. Han hade visst varit borta i Sydamerika i ett halvår. Rätt häftigt faktiskt. Träffade även en annan klasskamrat vid namn Patrik ifrån grundskolan. Hade glömt bort hur fruktansvärt lång han är, kände mig riktigt liten när jag stod där. Så träffade jag även min arbetskamrats son. Bodde för många år sedan granne med dom. På den tiden bodde man hemma hos mamma och pappa i Björksätra. Gud vad han hade växt alltså. Kommer ju ihåg honom som en liten grabb. Men det var han ju inte någe mer inte.
Ja, jag säger bara det. Jösses vad åren går.

Undrar vad man ska viga resten av helgen åt. Kanske lite pyssel, möjligen en shoppingrunda och kanske en sväng till stora Ockelbo på marknaden. Hade ju vart klockrent att åka dit i dag i detta soliga väder. Får se hur det blir.

Jag vill även sända en tanke till bäste Maria som är ute på vift. Hon har hamnat ända uppe i Luleå och kommer hem igen om nån dag. Miss U.

Over and out..

En favorit i repris..

Jag och svärmor julafton 08. Favoritklänningen

En favoritbild i repris. Hade lagt upp en liknande bild från julen 06 eller nåt såg jag. Fast då var även min svägerska med.
Jag tror inte att jag riktigt har fattat vilken förändring jag har gjort själv förrän jag tittar på gamla kort vilket inte alltid är så roligt. Jämför man detta kortet med det som är taget för två år sedan så är det enorm skillnad.
Jag har blivit hela 33 kg lättare sedan dess och det syns verkligen.
Det bästa av allt är att jag har gjort förändringen helt själv, bara genom att börja träna, äta sundare och att må bra i sinnet. Är man envis så är man. Tycker i ärlighetens namn att det har varit relativt enkelt från den dag jag verkligen hade bestämt mig. Tycker att det har gått jättebra.
Det bästa av allt är att jag faktiskt kan säga att , JAG MÅR BRA nu, och verkligen mena det.
Men hur fan det än är så har jag nog aldrig riktigt brytt mig om vad alla andra idioter har tyckt och tänkt för det är upp till var och en hur man ser ut. Det har ingen annan med att göra och det har jag märkt att många inte förstår. Det är inte utsidan som räknas utan insidan. Det är ens personlighet det handlar om.
Jag bestämde helt plötsligt själv att jag ville förändra mig, att jag behövde det för att må bättre. Jag hade aldrig ens tänkt på det tidigare för att jag hade fullt upp med annat. Jag har alltid prioriterat alla andra före vilket gjorde att jag helt enkelt glömde bort mig själv.
Men nu är det förhoppningsvis min tur att få lite lycka här i livet. Att få fortsätta må bra och få fortsätta bygga upp en stark och kärleksfull relation till min älskling som jag hoppas få fortsätta dela livet med i massor av år till..

Nej se det snöar,

Så snöade det igen. Rätt så intressant att vi fått en sån ordentlig vinter denna gång. Vad jag minns så såg då inte förra vintern ut såhär.
Tänkte plåga mej ut på min dagliga promenad i snöyran.

Snart är det helg igen. Veckorna bara flyger förbi. Förstår inte hur jag ska hinna med allt.
Tycker att helgen borde få utökas med en dag. Man hinner ju inte mer än bli ledig så är det måndag morgon och dags igen. Längtar redan nu till semestern. Än är det långt kvar.

Hoppas på lite sol i helgen för då lutar det nog åt en vända på ockelbomarknaden. Var några år sedan man var dit och kikade. I annat fall så får det bli en shoppingrunda för lite inköp av nya kläder så man har nåt att ta på sig.

Det var nog allt för idag

Mej&Han

Nyligt tagen bild från ölprovningen på Mulligans

It's been a while..


Det var längesedan man skrev något här. Säkert två år sedan. Funderar på att försöka börja igen.
Livet ser annorlunda ut nu. Mycket har hänt sedan det senaste inlägget.
Jag har gjort stora förändringar i mitt liv, förlorat en kär familjemedlem (närmare bestämt min far), jag har förlorat min farbror, jag har förlovat mig och ska snart få kalla mig för fru.
Jag har fått fast jobb och tänkte försöka ta tag i körkortsbiten. Så som sagt, mycket har hänt.

Vi får väl se om suget för bloggen stannar kvar den här gången..