Det var det de..

Så var även denna helg förbi... den här helgen spenderade vi nere i stugan med Anders och Jessica..
Massor av god mat och en del öl och annat gott. En hel del kort blev knäppta också.
Vi spelade kort och det blev en hel del musiklyssnande.
Innan man visste ordet av så var det redan söndag och dags att tänka på hemfärd.
Lyckades dessvärre slå knät mitt rätt illa. Så nu har man så ont så att man knappt kan gå. Tror inte att det blev någon riktig skada men är öm som attans.
Lyckades med att svimma en tidig morgon när jag var upp och tog väl emot mig med knäet. Riktigt skruvat.
Har aldrig tidigare svimmat. Var väl kanske så utmattad. Har ju varit både förkyld och stressad. Får hoppas att det inte sker igen bara.

I fredags var det let's dance final och jag tyckte att det var helt rätt att Samuelsson vann. Han har helt klart imponerat redan ifrån första början då han visade att det faktiskt gick att dansa mjukt med den där kroppshyddan. Han har verkligen utvecklats genom hela programmet. Laila var ju även hon duktig, men hon var ju redan riktigt duktig ifrån början. Jag har faktiskt röstat nästan varje fredag på herr Samuelsson. Undrar vad man ska sysselsätta sig med nu på fredagkvällarna. Har ju varit kultförklarat att glo på let's dance. Lagomt göromål det när man har jobbat hela veckan och är trött.

En ny arbetsvecka har alltså startat, undrar vad mitt knä tycker om det. Hittils har det inte varit så populärt. Har ganska ont efter dagens vandrande. Får se om det går vägen att jobba eller om man kanske måste stanna hemma nån dag.

Nä, snart blir här mat. Köttfärssås och spaghetti. Smaskens!

Här kommer ett smakprov med bilder från stugan..

Mej & Han i stugan. Anders som knäpper kortet.
Mej & Han i stugan. Anders som knäpper kortet.Anders, Jag & Jessica fastnade på bild i stugan och Micke var fotografen.Pussar älsklingen på kinden. Anders är fotografen igen.


Dear Wednesday,

Fattar inte vart tiden tar vägen. Hur är det tänkt att man ska hinna med allt egentligen?
Tror jag håller på att bli sjuk. Åtminstone förkyld. Har varit irriterad i halsen fler dagar nu och idag har ja till och med nyst massor. Kändes ett tag som att jag faktiskt hade feber. Men tror den känslan gick över.
Känner mig mest trött och seg nu. Men det är bara att bita ihop och pallra sej till jobbet ändå. Är ju för envis för att vara hemma jag.

Var in en vända till Gävle igår och träffade bäste Bajamaraja. Vi käkade på Wayne's och spanade lite i affärerna.
Alltid lika trevligt att träffas, fastän man var trött och seg.
Idag har jag haft storbesök av lillebror och tänka sig "lilleman" var gudomligt snäll. Vi gjorde våfflor med grädde och sylt och pratade en massa strunt.
Imorrn kväll så ska man hälsa på en arbetskamrat som bjudit hem hela arbetslaget på lite käk. Ska bli kul att se hur hon bor.
Innan man vet ordet av så är det fredag och dags att bege sig iväg till stugan. Blir nämligen en vända dit för oss. Sällskap av Anders & Jessica ska vi också få. Riktigt trevligt det. Det har pratats länge om det och äntligen ser det ut att bli av.

Nu ska här återgås till att göra inbjudningskorten klar. Har en del att pyssla med ännu innan de är klara.

Over and out.

Tidiga morgon..

Det är inte varje lördag som man går upp kl 08 när man får sova. Riktigt sjukt. Men har lite i görningen här ;)
Ska nog iväg till valhalla en sväng och kika lite på hur borden ser ut och så till det stora som komma skall. En kompis ska nämligen vara där och duka idag för de ska ha storfest för hennes pappa.
Så då tänkte jag passa på att fräscha upp minnet hur det såg ut och kolla hur det ser ut med dukarna jag fixat till vår stora händelse.

Det gick förresten bra med maten i veckan också. De var riktigt trevliga och tillmötesgående på Racines. Det var väldigt viktigt för dem att vi kände oss nöjda. Så maten är i det stora hela iaf bestämd. Redan två dagar efteråt skickade de en offert på beställningen.

Har dessutom varit på kurs ons-fre. Facklig medlemsutbildning. Det var faktiskt riktigt intressant. Fick en hel del bättre koll på regler, lagar & sånt. Anmälde mig till att gå även steg 2. Det var i början av maj nån gång.

Ikväll får vi nog gäster en sväng här hemma. Sedan ska vi nog pallra oss iväg till metallklubben och lyssna på spelning.
Får se till att vi kommer dit i tid så att vi hinner komma in då antalet personer är begränsade.

Over and out.

Sun is shining


Åh, vad underbart. Idag skiner solen. Gissa om man blir på bra humör. It's lovely.. Det blir nog en promenad i solen ;)

Ikväll ska vi fira svärmor som fyller år. Det blir trevligt. Hoppas hon blir glad för presenten.

Förstår inte hur helgerna kan gå så fort. Redan söndag liksom. Tyckte nyss det var fredag.

På tisdag ska vi åka till Racines i Högbo och prata buffémat till bröllopet. Nice ;) Har dessutom lyckats få tag i en akustisk version av Jason M'raz låt "I'm yours". Risken är nog stor att vi dansar till den. Tihi. Mycket fin låt det där.

Den här veckan får jag vila tre dagar ifrån jobbet också. Ska på facklig medlemsutbildning onsdag - fredag. Skönt att bryta av och göra något annat några dagar. Att få ladda batterierna lite.

Vill sända en tanke till far min. Saknar dig som attans. Hjärtat värker fortfarande.

That's all for today.




What a wonderful morning

Så var det återigen helg. Underbart med ledigt. Veckan har varit rätt händelserik lär jag säga.
Jag har varit in till Gävle två dagar i rad med mina bästa töser och låtit dem prova tärnklänningar och det gick hur smärtfritt som helst. De blev såååå fina. Blev ju nästan rörd.
Så nu har alla tärnorna sina outfits. För den som inte hänger med så vankas det bröllop för OSS i juli månad.

Nästa vecka blir nog en liten lugnare vecka hoppas jag. Tror jag har varit uppe i varv hela tiden nu så det är nog dags att koppla av en stund.

Tråkigt nog så jobbar älsklingen i helgen så man får allt sysselsätta sej själv idag.
Ska träffa en väninna i em för en kopp kaffe som jag vet nu.
Innan det så blir det nog en långpromenad.

Hej hopp..


flytthjälp


Jahapp, så var det redan lördag. Idag har vi varit i Gävle en sväng och agerat flytthjälp.
Vi har hjälpt Mickes bror och hans tjej att flytta ihop. Så vi har gjort en riktigt god gärning.

Nu blir det en tillfräschning och sedan blir det mat, pilsner och gäster här hemma.
Härligt värre :)

Over and out..


Trötter..

Uscha, märks att veckan börjar lida mot sitt slut. Känner mig rätt så trött faktiskt.
Nu är det bara två dagar kvar innan det är helg och ledighet igen..

Häromdagen hade älsklingen varit och införskaffat oss en varsin biljett till påskrocken med The Poodles på bolaget. Det kan ju bli ganska trevligt. Det var visst på självaste påskafton. Så nu sitter dem på kylskåpet och väntar.

Idag har jag städat här hemma och så har jag haft kompisbesök här. Vi pratade bort ett par timmar över en kopp te. Alltid lika trevligt.

Tänkte försöka lägga mej i tid idag, vore ju skönt att göra det för omväxlings skull. Har ju så otroligt svårt att gå och lägga mig i tid har jag märkt. Sitter gärna uppe ett par timmar för länge.


Snart mitt i veckan igen

Tänka sig imorrn är det redan onsdag igen, tycker inte det var längesedan det var onsdag.

Idag har vi fått massage här hemma av våran privata massör. Han e riktigt duktig den karlen. Man är som en ny människa varje gång. Vi e riktigt lyckligt lottade lär jag säga. Han har hjälpt oss massor.
Det är den bästa investeringen vi gjort. Han kommer hem till oss ca 1 ggr i månaden med massagebänk och hela alltihopa.

Sedan gick jag min obligatoriska promenadvända. Passade på att hälsa på min fars och farbrors gamla kompis som har det lite tufft här i livet. Eftersom han var en av min fars och min farbrors allra bästa vänner så har jag känt honom sedan jag föddes. Han har sett mig växa upp. En helt underbar människa som det tyvärr har gått snett för här i livet. Det hela blev inte mycket enklare då han hastigt miste båda sina bästa vänner inom loppet av ca 3 månader. Det var en helvetisk tid för oss alla som jag försöker att inte tänka tillbaka på. I vilket fall så brukar jag hälsa på honom en liten stund minst en gång i veckan för att jag vet att han känner sig sååå ensam och att jag vet att han blir jätteglad över att träffa mig. Jag avslutade rundan med att kika in en sväng på ICA Maxi. Kollade bokrean och kunde förstås inte låta bli att shoppa en och en annan bok. Jag köpte Liseys berättelse av Stephen King och Brott & straff av Fjodor Dostojevskij. Alla fyra böcker för under hundralappen. Riktigt billigt det.

Hmm, något bekymrar mig. Jag fattar inte att det måste vara aluminium i varenda jäkla deo man ska köpa. Har fanimej bestämt mig för att jag ska bojkotta den skiten totalt. Bättre att lägga pengarna på och investera i att köpa en riktig aloevera roll on utan aluminium och minska risken för att få cancer eller sån skit.
Jag fattar inte att de ens tänker på att tillverka roll on med aluminium i eller ännu mindre att alla ställen kan sälja sån skit.

Nä, nu var det nogsnattrat för idag..


Underbara måndag

Jahapp, så har måndagen passerat. Ovanligt fort har det gått också.
Kom för en timme sedan hem ifrån ett spinning & styrkepass på Jernvallen. Nu är man riktigt trött och mör i kroppen. Men attans vilken fast rumpa man får ;) Jag & Carro kör hårt vi! Vi rockar fett! hehe
Det står nog inte på förrän det blir sängen för min del tror jag. Veckan är ju lång och jag har en hel del att pyssla med.

Och snö fick vi igen också. När vi kom ut ifrån träningen så yrde det i luften. Tycker faktiskt att det vore på sin plats med lite sol nu jag.

Blev mäkta förvånad idag när jag kom hem ifrån jobbet. Jag hade fått en avi ifrån posten om något brev som tydligen var för stort att leverera. Hade ingen aning om vad det kunde vara då jag ju inte hade beställt något. Så jag masade mig iväg till Statoil och hämtade "brevet" och då visade det sig att jag hade vunnit en tävling. Ofattbart, JAG hade alltså vunnit en tävling och det har då inte hänt nån gång förut tror jag. För säkert 2-3 månader sedan hade jag skickat in en talong ifrån ett av bröllopsmagasinen jag brukar köpa och läsa, närmare bestämt "bröllopsguiden". Jag hade lyckats vinna en parfym som hette " I do". Den luktade faktiskt riktigt gott. Blev löjligt glad över att jag hade vunnit något faktiskt :)

Nä, det var allt för ikväll!

Så var det söndag kväll IGEN..

Jahapp, så var den här helgen förbi. Ganska intressant hur fort det kan gå.
Idag har det varit en relativt lugn dag. Jag och älskling gjorde en liten shoppingtur. Var till valbo en sväng. Var in och handlade en tröja på Ginatrico som jag hade tittat på när jag var in till Gävle i lördags. Behövde ha lite betänketid innan jag bestämde mig för att handla den. Så var till Owe's en sväng och kikade lite. Handlade lite barnkläder åt lilla Tindra och så blev de nå annat småtrams. Sedan blev det en vända hem till Lillis & Lena för en kopp kaffe.
Så avslutade vi vår tur med att åka till Ica Maxi för att handla lite smått.

Älskling är och spelar lite innebandy så för mig blir det nog till att gå en promenad nu.

Imorrn är det en ny arbetsvecka med lite smått och gott inplanerat.
Blir nog en rätt intressant vecka tror jag.

Välkommen tillbaka hem till Gävle Maria. Hoppas resan från Luleå gått bra och att vi kan få till en dejt snart ;)

Over and out..