Underbara solsöndag

Tänka sig vilket kanonväder det blev i helgen. Har varit riktigt varmt lär jag säga. Helt underbart vårväder eller nästan sommarväder.

Bröllopsplaneringen fortsätter. Har fått papper på hindersprövningen och har dragit ut papper på eventuell namnändring. Håller på och klipper o klistrar med festhäftena.
Måste kolla med ett nytt ställe om brudmakeupen för karisma sa ifrån. De hade nå strul med omorganisering och så trodde de att de skulle ha stängt två veckor alldeles då vi gifter oss. Var lite struligt med att få besked där lär jag säga. Inte det kundvänligaste stället. Lovade att de skulle ringa upp flertalet ggr men så var det jag som fick gå dit och tjata.
Så nu ska ja kolla priserna hos de andra två centrala salongerna. Kollade på Belissima igår och får kolla på ilinium imorgon så lär man väl bestämma sig och boka.
Har fortfarande tårtproblemet kvar. Får se om vi blir nå klokare på det till veckan. Det visar sig. Har någonting på g, får se om damen har bestämt sig.

Ska iväg om en dryg vecka och prova KLÄNNINGEN igen för att få den uppsydd lite. Sedan är den stora detaljen klar iaf. Det gäller bara att hålla ordning på kroppen tills det ska stunda.

Sista april till veckan. Då blir det till att åka ut till obygden och svinga några bägare med anders & jessica & andra.
Sedan får det nog lov att bli relativt lugnt fram tills Sweden Rock tror jag. Det känns som så just nu.

Nu blir de nog duschen och sedan ut i solen... man läre ju passa på

God söndag everyhopa..

Ett steg närmare..


Fan det börjar på att dra ihop sig... Bara tre månader kvar till bröllopet..
Inbjudningarna skickades ut i veckan som var efter mycket knåpande. Skönt att ha det klart.
Håret är inbokat, lokalen och kyrkan är klar sedan länge. Sminkningen är det inte riktigt klart med.
Maten är preliminärbokad. Hindersprövningen inskickad.
Underkläderna man skall ha är fixade. Klänning, skor, väska och sjal är köpt.
Åkte med mina allra underbaraste kvinns i onsdags och provade klänningar. Många goda skratt och en hel del sentimentalitet. Fattar alltså inte hur mycket som faktiskt har ändrats det senaste året. Speciellt när det gäller min kropp. Trodde ju aldrig att jag skulle komma i en storlek 38, men det gjorde jag. Trodde ju aldrig ens att JAG skulle hitta en klänning att trivas i.
Efter en hel del provande så hittade jag min absoluta drömklänning. Blev helt förälskad. Det absolut bästa var att alla vi fyra var helt överrens om att det var "Den" jag skulle ha. Håller just nu på att längta ihjäl mig till den 4:e maj för då skall jag åka tillbaka och prova den igen för att en sömmerska ska sy upp den lite. Den var ytterst lite för lång, men vill vara på den säkra sidan och ta upp den för säkerhets skull så att inte någon kliver på den så att den går sönder.
Mycket är ordnat och det känns skönt. Tärnorna har sina klänningar och sjalar till.
Alla placeringskort är gjorda och festhäftena påbörjade.
I veckan är det nog dags för Mickes bestyr med hans outfit. Skall följa med till affären och tala om för butiksbiträdet vilka kläder vi tänkt oss på honom och sedan tänker jag lämna honom i tryggt förvar med dom i butiken och förhoppningsvis en av hans kompisar, så får de fixa och trixa i lugn och ro.

Skönt med helg nu så att man får varva ner lite och slippa jobbet några dagar.

Känner mig just nu hur lycklig som helst. Tänk att vi ska gifta oss.... How lovely.

Glad Påsk!

Äntligen påsk! Det betyder hela fyra dagar ledigt. Knappt så att man kan tro det. Känner att jag verkligen behöver dessa dagar för att vila upp mig lite. Har varit rätt så slitigt på slutet. Känner mig ganska stressad då och då.
Skönt att vakna upp och se att solen skiner. Man blir ju på så gott humör.
Blir nog en promenad med Carro runt lunchtid skulle jag tro. Ska bli skönt det. Man måste ju hålla kroppen i form.
Har dessvärre fortfarande lite trassel med knäet mitt sedan den där olyckshelgen. Har dock inte svimmat mer sedan dess så jag måste nog ha vart bra utmattad. Det blir ganska ömt när jag går längre sträckor, men det skiter jag i, det tänker jag göra ändå. Kan heller inte stå på knäet, så man lär tänka sig för. Blir det inte helt bra inom ett par veckor så måste man väl låta farbror doktorn titta förstår jag.

Känner mig alldeles pirrig och uppe i varv. Nu i veckan så var jag och älsklingen och tittade på vigselring. Vi inte bara tittade, vi beställde den också. Hade lite egna idéer så de fick göra om en ring. Fattar knappt att det är sant att det liksom börjar bli allvar. Vi har dessutom nästan pysslat klart med alla inbjudningar. Så det är väl tänkt att de ska skickas ut nästa vecka.
Lär inom de närmsta veckorna även skicka in den där hindersprövningen som ligger och väntar.
Nästa vecka på onsdag bär det dessutom av till Gävle med mina bästa tjejer, Sini, Carro och Maria, för att titta på brudklänningar. Så då ska man släpa med sig sina brudskor och den nyinköpta axelbandslösa bh:n. Tänk om jag inte hittar nån jag tycker passar eller om jag hittar nån som jag tycker är alldeles för dyr? Åh, Jisses. Jag blir alldeles nervös.
Ska dessutom höra ifrån Karisma nån dag nästa vecka om brudmakeupen.
Många av de viktigaste detaljerna är fixade. Vi har varit riktigt duktiga.

Usch, är ensamt här hemma. Älsklingen jobbar x-tra så här i påsktider. Han e duktig han. Pengarna och timmarna behövs kan jag säga. Vi hade ofantlig tur i år när det gäller deklarationerna också. Vi fick båda tillbaka på skatten, inte illa pinkat. Tror det är första gången som jag ska få tillbaka märkbart med pengar på skatten.

Måste försöka slå in en present här hemma också. Vi ska iväg och gratulera en kompis som fyller år idag och vi har nog hittat på den tokigaste presenten. Nästan så att jag får lite dåligt samvete. Men han som får den lär nog tycka att det ska bli väldigt underhållande. Hehe
Imorrn ska vi få lite matgäster här också. Vet inte riktigt vilka som kommer, det visar sig. Jag gör väl två pajer. En tacopaj, en tonfiskpaj och så en sallad till det. Det får allt duga det. Så får vi se vilka som dyker upp. Sedan ska vi traska iväg till bolaget och gå på "The poodles". De är inga direkta favoriter, men det är kul att se dem live. De showar bra. Det är ju kul at det händer nåt i stan så då lär man passa på att gå ut.
Har ju sett dem förut, nere på Sweden Rock och de drog faktiskt en förvånansvärt stor publik tyckte jag. Tyckte det gick att lyssna på dem.

Nä, tillbaka till verkligheten nu.. Glad påsk allesammans!!


4-dagars vecka..


Jaha, så sitter man här och det är söndag igen.. helt otroligt vad tiden går fort.
Nu är det två veckor på raken man bara har 4-dagars veckor. Inte illa det inte.
Ska bli skönt att få vara lite långledig.
Herrn i huset ska jobba X-tra under påskhelgen. Han hade satt upp sig alla dagar förutom söndagen.
Vi ska ha lite gäster här på lördagkvällen och käka lite mat och sedan ska vi gå ut på Folkets Hus, Bolaget och titta på The Poodles. Inga direkta favoriter men det är roligt att gå och kika när det väl händer något här i stan.

Vädret i helgen har varit kanonfint. Var värsta vårvädret igår. Hur varmt som helst. Hur skönt som helst att gå en långpromenad. Vaknade upp i värsta städtagena så jag passade på att torka fönstren lite. Har bara köksfönstret och fönstren på den inglasade balkongen kvar. Så dammsög jag och donade lite.

Igår skulle mor ha fyllt år om hon fortfarande levat. Hon skulle ha blivit 47 år gammal. Åren bara springer på, det var i januari för sju år sedan hon gick bort.

Lägger upp lite fler kort från stugan..

Anders, Jessica & Micke i stugan och jag är fotografen

Anders & Jessica ritar i stugan

Anders snygga tatueringar