Ljuva februari

Då har vi klivit in i februari månad.. börjar på att längta tills våren nu faktiskt, men istället har vi fått oss en rejäl snödämpa med antalet minusgrader. Termometern har stått på -22,1 grad här hemma idag, praktiskt taget hela dagen.
Har nog inte varit såhär kallt på hela vintern. Har varit en relativt mild vinter såhär långt. Då får man räkna med en extra dyr elräkning nästa gång då. Tur att man inte har något annat att lägga pengarna på.

Sedan sist så har även en ny partiordförande utsetts och tillträtt efter Håkan Juholt. Jag hoppas innerligen att Stefan Löfven kan vända den trenden vi tycks ha hamnat i. Nu gäller det att blicka framåt och försöka återuppbygga  socialdemokratin och verkligen påminna alla människor om vad den i grund och botten står för. Tillsammans fixar vi ALLT!

Fick ett glädjemail i veckan, fick veta att jag kom med på den politiska utbildningen "Framtiden är vi".
Det ska bli jätteintressant, tänk vad lärd jag skall bli. Utbildningen startar i mars med en länsupptakt en hel helg och sedan fortsätter studierna i 3 år.

I maj väntar en Londonresa med bästaste Caroline och hennes kära mor. Resan är bokad och betald redan. Låter riktigt farligt, tre brudar i London. Vi ska ha så fantastiskt roligt. Lite miljöombyte skadar sällan.

För övrigt så bjuder denna helgen på en hel del födelsedagsfirande, vi ska äta middag och fira granntösen Jessica idag som fyller år i veckan och jag har köpt världens finaste present som kommer komma väl till pass tror jag.
Sedan är det första deltävlingen i melodi"skit"festivalen idag och det brukar man ju vara tvungen att glo på bara för att kunna skratta åt alla tokiga bidrag som brukar vara med.
Imorrn så ska vi fira Mickes syster som också fyller år och sedan får det vara nog med födelsedagsfirande till nästa helg för då är de kusinbarnet Melissas tur.

Nä, om det är dags att piffa till sej lite kanske.. ha en underbar lördag allesammans!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback