Sweden Rock kryssning


Dagarna bara springer på, har inte haft någon tid över att uppdatera här. Men nu är det dags...

Har nyss haft semester, IGEN! Har varit på Sweden Rock Kryssning med Silja Galaxy. Jag, Micke, Anders & Jessica och en massa annat roligt folk. Vilken tripp. Trevligt sällskap och bra musik, vad mer kan man önska sej? Ännu bättre är att vi hade turen att få hämtning från bussen av den underbaraste Caroline så vi slapp krångla med bussar hela vägen ut till Jäderfors när vi skulle hemåt. Tusen tack för det kära vän!
Bäst på resan var Anvil, tätt följt av Gamma Ray. Nu blir det då himmelens lugnt ett tag framöver med massor av träning och pyssel med huset.

Idag har vi varit på utflykt till Gävle för att hälsa på kusin Fredrik, hans Amelie och alla deras husdjur. Tiden bara flög förbi, vi pratade massor och tittade på massor av Ibizakort och helt plötsligt så var klockan halv sex. Mycket trevlig eftermiddag! Tack för det och tack för alla korten vi fick!!

Imorgon väntar ett träningspass på jernvallen och lite förberedelser inför kommande arbetsveckan som bjuder på massor av arbete, äldreomsorgsmöte och 1-årskalas. Vilken blandning.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback