Finbesök med trerätters..


Dagarna springer på snabbt och jag har inte haft tid att skriva en rad här.
Fullt upp både på jobb och hemmaplan, men det är bra att man har något att göra!

Vi har rätt nyligt ställt om klockorna till vintertid och det har känts jobbigare i år än tidigare år. Jag har haft skitsvårt att anpassa mig till att mörkret kommer fortare om dagarna. Det börjar skymma redan vid halvtre - tretiden om dagarna.
Jag längtar redan till ljusare tider.

I helgen har det varit alla-helgona också, så i fredags kväll efter jobbet blev det en vända till graven å tända ljus åt farsgubben och farbror. Det känns fortfarande olidligt och overkligt.

Gårdagen spenderade vi här hemma hos oss med kusin Fredrik & hans söta Amelie. De kom vid halv femtiden och med sej hade de en flarra rödvin. Tusen tack för det!
Vi hade en trerätters meny all-helgona helgen till ära. Till förrätt hade vi gjort vår egen variant på toastskagen, men istället för skagenröra hade vi gjort räkröra.
Till huvudrätt hade vi baconlindad kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater, potatisgratäng, rödlökstzatsiki samt sallad. Till efterrätt apelsinpannacotta. Jag tror att alla blev mätta och belåtna och var nöjda med maten.
Vi hade en alldeles fantastisk eftermiddag/kväll med massor av goda skratt och en hel del tjatter.
Vi kikade på lite ibizakort och andra gamla goda kort. Vi drack en och en annan god drink och senare under kvällen fick vi dessutom besök av de goda vännerna och deras gäster längre bort på gatan, de hade minsann haft lite middagsbjudning de med.
Så sammantaget hade vi en alldeles fantastisk kväll, mycket givande på alla sätt. Är så glad över att vi har fått en så god kontakt med Amelie & Fredrik. Goda vänner får man aldrig för mycket av!

Middagsdukningen

Nu återstår att varva ner och förbereda sej för en ny arbetsvecka, som bjuder dels på ÄO-möte, en del träning, besök hos frissan, bakningsförberedelser inför Mikaels födelsedag!, julklappsplanerande & massor av annat skoj.

Kommentarer
Postat av: Amelie

TACK än en gång för i går!! Det var super kul att se hur ni bor och få träffa er igen! och Maten ska vi inte tala om!! Oj oj oj!! Så gott det var! :)

Postat av: Amelie

Heej! Du jag tänkte bara fråga.. vart var de ni köpte er golvljustake?

2011-12-05 @ 00:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback